Dyrepass

Målet er å ha et så godt opplegg som mulig, så det skjer stadig noen nye endringer her. 

 

Uthuset: 

Uthuset er et isolert og oppvarmet bygg som er tilrettelagt for dyra. Her er det satt opp reoler med formål om å gi dyra mest mulig plass, samtidig som det skal være mulig å oppholde seg der og gjøre jobben så enkel som mulig, slik at det blir mer tid til dulling, kos og andre morsomme ting

Det store rommet er i all hovedsak lagt opp til kanin og marsvin med separate reoler som kan tilpasses etter behov.

Kaninene har tepper over hele gulvet og tilpasset høyhekk, samt hus og en hylle i bakkant som gir mulighet til å kunne både gjemme seg og sitte høyt. Hylla har avtagbart teppe med borrelås slik at det kan tas ut og vaskes ved behov, men det sitter såpass godt fast til vanlig at de vil ha godt feste om de løper. Det er satt inn luker som kan åpnes og lukkes etter behov og det er dermed fult mulig å utvide plassen de har til rådighet, noe som gjør det mye enklere å tilpasse etter behov og individ.

Marsvina har litt andre typer tepper, en litt lavere høyhekk og de har også en hylle i bakkant som de både kan gå oppå og under som de ønsker. Hyllene her har også tepper med borrelås slik at de sitter godt, men likevel er enkle å ta ut. Her er det også luker som gjør det mulig å øke størrelsen etter behov.

Det lille rommet er litt mer fleksibelt da det varrierer litt mer på hvor ofte og hvor mange jeg får inn av andre arter.

Ute:

Uteområdet er fortsatt under utvikling, men jeg har en stor innhegning til marsvin der de får utfolde seg i sommerhalvåret og som stadig blir oppgradert og får nye forbedringer. 

Det er satt opp innhegninger til kanin over store deler av tomten og her får de mulighet til å strekke på bena og bruke hodet litt ekstra. Disse er også i stadig endring og blir forbedret etterhvert som mulighetene byr seg.

Det er mulig å finne løsninger for de som har dyr som er vandt med å være ute året rundt, men da er det veldig fint å få beskjed i god tid slik at jeg rekker å sette det i stand.

Det blir flere forbedringer som gjør det enklere å ha dyrene ute, spesielt om sommeren, og blant annet er en ny reol under planlegging til sommerbruk.

Jeg tilbyr også pelsstell og kloklipp dersom dette er ønskelig, men jeg tar ikke på meg avansert klipp.

Priser

Kanin, marsvin, chinchilla, rotte og fugler:

50 kr pr. påbegynt døgn. (Alt inkludert utenom pellets/kraftfor)
Denne prisen gjelder pr bur. Dvs. at han du to kaniner som bor sammen, eller tre marsvin som bor sammen så er prisen fremdeles den samme.
Hamster og mus:

35 kr pr påbegynt døgn. (Alt inkludert) for syrisk hamster
30 pr påbegynt døgn. (Alt inkludert) for dverghamster og mus.


 

Lagtidspass: 

(Gjelder ikke for perioden juni-august da dette er høysesong)

Ved lagtidspass kan det gjøres spesielle avtaler på forhånd.